X
T: 079-36 22 821 info@tijmenhopman.nl

stap
1

Neem telefonisch of via e-mail contact met ons op of kom een kijkje nemen in onze showroom. U krijgt, op basis van uw wensen en de informatie die u ons geeft, een vrijblijvend advies en/of prijsindicatie .

stap
2

In onze showroom maakt u met behulp van onze ruime selectie stoffen, leer en kunstleer een voorselectie van de eventuele mogelijkheden. U kunt ons ook laten stofferen met stof die u zelf levert. En als u wilt, kunt u enkele stalen mee naar huis nemen. Zo kunt u in alle rust te bekijken welke stof het best bij uw interieur past. (Wij kunnen ook direct bij u langskomen voor het uitbrengen van een prijsopgave. U kunt dan besluiten om wel of niet op een later tijdstip naar stalen te komen kijken.)

stap
3

Zodra u een keuze heeft gemaakt komen wij bij u langs om het meubel (of de meubels) te bekijken en op te meten. Wij hebben dan alle benodigde gegevens om u ter plekke een definitieve passende prijsopgave te geven. Alle adviezen en/of prijsopgaven zijn geheel vrijblijvend en kosteloos.

stap
4

Wanneer u ons de opdracht gunt bestellen wij de benodigde materialen. Dit duurt meestal één à twee weken. Als alle materialen bij ons binnen zijn, bellen wij u voor het maken van een afspraak. Wij streven er vervolgens naar om uw meubels binnen één werkweek weer bij u terug te bezorgen. Aangezien hand- en maatwerk lastig exact te plannen is, kan het een enkele keer voorkomen dat de werkzaamheden iets meer tijd in beslag nemen.

stap
5

U betaalt na aflevering, met contant geld of per (mobiele) pin.


Wat kunnen wij voor u doen?

Enkele voorbeelden van onze werkzaamheden: (Her)stofferen van zitmeubels in alle verschijningsvormen (Her)stofferen van (boot)kussens, zowel voor binnen- als buitengebruik Maatstofferingen, bijvoorbeeld van een vaste (keuken)bank of een bedombouw Reparaties, zoals het opvullen en/of vernieuwen van vullingen en diverse lijmwerkzaamheden Vermaken en/of aanpassen van bestaande meubels