X
T: 079-36 22 821 info@tijmenhopman.nl

stap
1

Zakelijke klanten: onze aanpak

Stuur ons uw tekeningen, schetsen en/of omschrijvingen van de gewenste werkzaamheden. U ontvangt vervolgens een vrijblijvende offerte. Desgewenst leveren wij u stof-, leer- en/of kunstleren stalen van gerenommeerde stoffenhuizen uit binnen- en buitenland.

stap
2

Eigen snij- en zaagmachines

Wij kunnen schuimvullingen binnen zeer korte tijd in de gewenste vorm en/of model snijden of zagen – dit dankzij onze ruime voorraden en eigen snij- en zaagmachines.

stap
3

Proefstoffering

Wanneer u ons de opdracht gunt, kunnen wij u in een aantal gevallen voorzien van een proefstoffering. Deze kunnen wij bij u afleveren, maar u kunt ook zelf of samen met uw opdrachtgever de proefstoffering uitproberen in onze showroom of werkplaats. Tijdens deze proefzitting maken we, aan de hand van diverse materialen, duidelijke afspraken over het gewenste model met het juiste zitcomfort en de juiste afwerking.

stap
4

Ervaring, korte lijnen en flexibele opstelling

Door onze ervaring, korte lijnen en flexibele opstelling denken wij in ieder stadium van het project met u mee. Als u bijvoorbeeld een meubelstuk met niet-alledaagse afmetingen of vormen wilt laten stofferen, is dat absoluut mogelijk. Wij zorgen dan, in overleg met u, voor maatwerk. Ook kunnen wij eventuele problemen ruim van te voren herkennen en op tijd voorkomen.

stap
5

Capaciteit

Wij hebben de capaciteit om zowel kleine als zeer omvangrijke projecten te realiseren. Alles wordt door onze eigen mensen en in onze eigen werkplaats gemaakt. Zo houden wij de kwaliteit hoog en de levertijden zo kort mogelijk.

Wat kunnen wij voor u doen?

Enkele voorbeelden van onze werkzaamheden: (Her)stofferen van maatmeubilair voor onder meer kantoren, bedrijfskantines, horecagelegenheden, theaters en hotels (Her)stofferen van panelen voor wanden en plafonds Leveren van kussens in alle verschijningsvormen (Mee)leveren van basisframes voor maatstofferingen