Welkom bij Hopman Meubelstoffeerderij de specialist in meubels. Met trots bieden wij een uitgebreid scala van diensten. Variërend van het stofferen van bestaande meubels tot het creëren van unieke meubelstukken op maat van het allereerste ontwerp tot het prachtige eindproduct.

Bij Hopman Meubelstoffeerderij begrijpen we dat elk meubelstuk uniek is en dat iedere klant zijn eigen specifieke wensen heeft. Met ons vakmanschap en oog voor detail, zorgen we ervoor dat jouw meubels de perfecte combinatie van comfort, stijl en duurzaamheid bieden.
Of je nu een geliefde fauteuil en/of bank wil later herstofferen, nieuwe kussens voor binnen of buiten wil hebben of een compleet op maat gemaakt meubelstuk wil laten maken, wij staan voor je klaar om aan al jouw wensen te voldoen.

Ons team van 12 ervaren vakmensen is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige resultaten. We beschikken over een uitgebreid machinepark, waarmee we de volledige productie in onze eigen werkplaats in Bleiswijk kunnen realiseren.

Wij geloven in maatwerk en luisteren naar jouw ideeën. We helpen met het selecteren van de juiste stoffen, leer of skai. Door goed samen te werken, creëren we een uniek meubelstuk dat volledig aan jouw maak en functionele behoeften voldoet.

Of je nu klassiek, modern of eigentijds ontwerp zoekt, wij zorgen ervoor dat jouw droommeubel werkelijkheid wordt.

Van stofferen naar produceren

Begonnen als een meubelstoffeerderij die voornamelijk bestaande meubels opnieuw stoffeerde, hebben we ons bij Hopman Meubelstoffeerderij ontwikkeld tot een veelzijdig bedrijf dat niet alleen meubels (her)stoffeert, maar ook in staat is om hoogwaardige meubels volledig op maat te produceren.
Met onze jarenlange ervaring en expertise in meubelstoffering, hebben we ons ambacht uitgebreid naar het creëren van prachtige maatwerk meubelstukken vanaf het allereerste idee tot het eindproduct.

We hebben de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in moderne technologieën en beschikken over hoogwaardige machines, waaronder diverse soorten naaimachines, een cnc- en formaatzaag voor het produceren van de rompen en diverse moderne machines om de vullingen van de meubels volledig zelf in alle vorm te snijden en zagen.

Missie:
Wij combineren vakmanschap en creativiteit om hoogwaardige op maat gemaakte meubels te leveren die voldoen aan de unieke wensen en verwachtingen van onze klanten. Ons streven naar perfectie, kwaliteit en klanttevredenheid vormen de kern van alles wat we doen.